Constructeur Terberg Machines

 

In verband met de voortdurende groei, de wensen en verwachtingen vanuit de organisatie zijn wij op zoek naar een constructeur. Als constructeur werk je in een team van engineers aan het ontwikkelen van beladingssystemen. Je creativiteit en innovativiteit gaan samen met je gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. Je bent klantgericht en een directe lijn met de productie stel je op prijs.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Vertalen van klantspecificaties naar te bouwen producten
 • Het verbeteren van bestaande machines en/of deze aanpassen aan klantspecificaties
 • Het oplossen van technische vraagstukken
 • Ontwerpen en productietekeningen maken met PTC Creo Parametric.
 • De Lean productie ondersteunen door slimme constructies te ontwerpen
 • Deelnemen teambesprekingen
 • Bouw plannen (routes en stuklijsten) opstellen

 

Profiel:

 • HBO automotive, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Affiniteit met machinebouw
 • Nauwkeurig, Inventief en realistisch
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede kennis van de Engelse taal

 

Wat bieden we jou?


Je krijgt je een afwisselende fulltime baan van 38 uur per week in een gezond en ambitieus familiebedrijf dat in 2017 de winnaar was van de Award voor Family bedrijven in Nederland.
Je werkomgeving is dynamisch, qua organisatie en qua team. Je werkt met gemotiveerde collega’s in een prettige sfeer. Je salaris past bij deze functie en Terberg komt je tegemoet in vakgerichte studiekosten. We beginnen vroeg met werken, maar je bent op tijd klaar ( Maandag t/m donderdag 7.30 – 16.30 en vrijdag 7.30 – 12.45 ). Het weekend begint dus al op vrijdagmiddag !
Overigens zijn andere werktijden uiteraard ook bespreekbaar.

 

Over Terberg Machines:

Als onderdeel van de Terberg RosRoca Group (TRRG) richt Terberg Machines zich specifiek op de ontwikkeling en productie van huisvuil-inzamelsystemen. Terberg Machines is synoniem aan innovatie en kwalitatief hoogwaardige, robuuste en betrouwbare producten, geproduceerd volgens de hoogste normen en met gebruik van geavanceerde technologie en componenten. Onze containerbeladingssystemen, onder- en bovengrondse opslagsystemen en containerweeg- en identificatiesystemen worden wereldwijd gebruikt in de afvalinzamelingsindustrie. Strenge tests, zorgvuldig ontwerp en bewezen productietechnologie waarborgen de kwaliteit van de producten.

Wij hebben ernaar gestreefd om ondanks onze groei het karakter te bewaren van wat na 153 jaar in essentie nog steeds een familiebedrijf is. Daar zijn we buitengewoon trots op. Een belangrijk gevolg van deze aanpak is het unieke 'Terberg-gevoel' dat onze klanten ervaren bij ons bedrijf en ons personeel. Binnen Terberg staat aandacht voor detail, kennis van zaken en inzicht in klantbehoeften centraal.

Gedurende de 153 jaar van ons bestaan hebben wij flink geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Ook doen we er alles aan om een goed beeld te krijgen van de behoeften van onze klanten, en selecteren we de juiste mensen om de positie van Terberg als marktleider te handhaven. Dit alles heeft een positief effect op de service die wij onze klanten bieden: persoonlijk, vriendelijk, betrouwbaar en vol begrip.


Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV binnen 14 dagen per e-mail t.a.v. Arjan de Vogel (HR-manager) naar adevogel@terberg.com.

 

The Royal Warrant is the crown on 150 years of entrepreneurial spirit and hard work.