Design Lead Supply Chain


Het projectteam voor de implementatie van D365 is heel divers (m/v), functioneel, procesgericht en technisch georiënteerd. Door groei van de organisatie zoeken we voor de afdeling IT een Design Lead Supply Chain.

Wat ga je doen?

Als Design Lead Supply Chain zul je naast het analyseren en formaliseren van processen ook hands-on bezig zijn. Een projectmanager en de enterprise architect sturen het projectteam met collega’s en externe personen aan. In dit team realiseren mede-design-collega’s samen met jou de beste oplossing voor Terberg. Je bent bezig met configuratie, je analyseert structuren en vertaalt deze naar een model. Je presenteert de gevonden oplossing aan de key users en begeleidt het uitwerken en implementeren van de modellen. Procesinhoudelijk analyseer je bedrijfsprocessen en werkt deze uit in een blauwdruk. Je stemt je bevindingen af met de key users en stuurt aan op besluitvorming die gericht is op een standaard werkwijze (voor de diverse bedrijven).


Wie ben je en wat breng je mee?

De man of vrouw voor deze positie heeft een afgeronde HBO-of WO-opleiding. Kennis van MS Dynamics AX/365 is een pre, maar ervaring met de implementatie van Supply Chain ERP-modules en de bijbehorende processen, is een vereiste. Vanzelfsprekend is je analytisch werk- en denkvermogen uitstekend. Als een echte teamspeler ben je communicatief, servicegericht en dienstverlenend. Je beheerst het Nederlands en het Engels in woord en geschrift en vindt het niet erg om te reizen.

Als collega van Terberg

Krijg je een afwisselende fulltimebaan bij een gezond familiebedrijf. De sfeer in ons familiebedrijf is prettig en je gaat aan de slag binnen een gemotiveerd team. Wij houden ervan als je meedenkt en de bereidheid hebt om te investeren in jouw en onze toekomst. Naar je ideeën wordt altijd geluisterd. Vakinhoudelijk bijblijven vinden we van belang, dus we ondersteunen je met diverse opleidingen en trainingen. Je krijgt een tegemoetkoming in de studiekosten als ze werkgerelateerd zijn.

Is dit jouw baan? Laat het ons weten door een e-mail met je motivatie te sturen naar Royal Terberg Group B.V., gericht aan Ton Zwartjens, HR-manager, tzwartjens@terberg.nl. Voeg je cv bij en eventueel je LinkedIn-profiel.

Acquisitie naar aanleiding van het publiceren van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

The Royal Warrant is the crown on 150 years of entrepreneurial spirit and hard work.