HR Adviseur

In deze veelzijdige functie ben je betrokken bij en verantwoordelijk voor alle voorkomende HR-onderwerpen. Je adviseert en faciliteert medewerkers zodat je vanuit jouw expertise een bijdrage levert aan de geformuleerde bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van de HR-processen en het verder vormgeven en professionaliseren van het HR-Beleid. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Manager.


Dit is je takenpakket:

 • Opstellen en coördineren van HR- beleid (strategisch, operationeel), regelingen en procedures onder andere middels het vertalen van wet- en regelgeving.
 • Het beheren van de  HR administratie (in- door en uitstroom en de Employee Benefits).
 • Voorbereiden en controleren van de salarisadministratie en verzuimregistratie en casemanager verzuim.
 • Gevraagd en ongevraagd adviseren van medewerkers op het gebied van HRM.
 • Ondersteunen, adviseren en faciliteren van managers met betrekking tot verzuim, opleidingen en functioneringsgesprekken.
 • Werving en selectie medewerkers (zowel regulier als flexibel).
 • Opstellen van opleidingsplannen en subsidieaanvragen en opstellen jaarlijks HR Plan.


Over de organisatie Terberg Machines:

Terberg Machines is een onderdeel van de Terberg RosRoca Group en richt zich specifiek op het ontwikkelen en produceren van huisvuil inzamelsystemen. Terberg Machines is synoniem voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige, robuuste en betrouwbare producten, geproduceerd volgens de hoge normen met gebruik van de geavanceerde technologie en componenten. Deze producten worden wereldwijd gebruikt in de afvalinzamelingssectoren voor verwerking en recycling.
Strenge tests, zorgvuldig ontwerp en productietechnologie waarborgen de kwaliteit van de producten.


Over je profiel

Je hebt HBO-werk- en -denkniveau en een relevante HR opleiding aangevuld met minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke positie. Daarnaast heb je ervaring met het beheren en uitvoeren van een HR en salaris administratie en gewend te werken met MS-Office. Ervaring met ervaring met het RAET Visma is een pré.


Andere kenmerken die op jou van toepassing zijn:

 • Je bent communicatief sterk ontwikkeld en je Nederlands is zowel schriftelijk als mondeling goed.
 • Je werkt accuraat en gestructureerd, stelt prioriteiten en schakelt snel.
 • Je bent positief kritisch.

Belangrijke competenties:

 • Integer, flexibel, kwaliteit- service- en resultaatgericht.


Wat bieden we jou?

Je krijgt je een afwisselende fulltime baan van 33 uur per week in een gezond en ambitieus familiebedrijf dat in 2017 de winnaar was van de Award voor Family bedrijven in Nederland.
Je werkomgeving is dynamisch, qua organisatie en qua team. Je werkt met gemotiveerde collega’s in een prettige sfeer. Je salaris past bij deze functie en Terberg komt je tegemoet in vakgerichte studiekosten.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar de HR afdeling via AdVogel@terbergmachines.nl

Voor meer informatie kun je ook eerst telefonisch contact opnemen met Arjan de Vogel, HR Manager, bereikbaar via telefoonnummer 030 - 21 00 600.

The Royal Warrant is the crown on 150 years of entrepreneurial spirit and hard work.