Industrieel Spuiter

Locatie: IJsselstein


Industrieel Spuiter – Terberg Machines, IJsselstein 38 uur


Als Industrieel Spuiter krijg je afwisseling in je werk en kom je terecht in een klein team. Hier word je als persoon echt gewaardeerd! Ons familiebedrijf biedt je een fijne werkomgeving en ben je de vrijdagmiddag vrij. Kom jij ons team versterken? Welkom bij Terberg Machines in IJsselstein!


Wat jij gaat doen

Je werkt samen met zeven andere collega’s op de spuitafdeling. In deze belangrijke afdeling worden de onderdelen geschuurd en ontvet door collega’s. Daarna ga jij aan de gang en spuit je de onderdelen in met een primer. Daarna breng je nog twee laklagen aan. De onderdelen verschillen in grootte en vorm. Afwisseling genoeg! Aan jou de uitdaging om ook in de lastige hoekjes een goede laag aan te brengen.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Waar je terecht komt

Terberg is een trots ‘Koninklijk’ familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 150 jaar. Terberg Machines is een onderdeel van Terberg Environmental en richt zich specifiek op het ontwikkelen en produceren van innovatieve, hoogwaardige machines die over de hele wereld gebruikt worden in de afvalverwerking en recycling.

Hard werken en plezier maken gaan hand in hand. Er is een actieve personeelsvereniging die jaarlijks de nodige uitjes organiseert. De zomer BBQ, het sinterklaasfeest, de kerstborrel en andere uitjes worden door het personeel zeer op prijs gesteld. De goede werksfeer, het mooie product en de mogelijkheid tot persoonlijke groei maakt dat veel collega’s lang blijven werken bij ons.
Op vrijdagmiddag sluiten we, afhankelijk van je starttijd, de week af om 11.15 uur of 12.45 uur.

Wie jij bent

Werken met je handen is helemaal jouw ding. Je werkt nauwkeurig, hebt gevoel voor kwaliteit en bent een aanpakker. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal. De meest geschikte kandidaat beschikt over:

 • ervaring als industrieel spuiter, autospuiter of andere ervaring met spuiten.

Voldoe je niet volledig aan onze criteria, maar ben je wel gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wat wij bieden

Je komt werken bij een stabiel familiebedrijf en in een gedreven team waar je inzet gewaardeerd wordt en je jezelf kunt zijn. Daarnaast krijg je als Industrieel Spuiter bij ons:

 • een salaris tussen de € 2.900 en € 3.350,- bruto per maand bij een werkweek van 38 uur. We betalen iedere 4 weken uit. Salaris is afhankelijk van werkervaring.
 • werktijden optie 1: van 7:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 7:30 tot 12:45 uur en optie 2: van 6:00 tot 15:00 uur en op vrijdag van 6:00 tot 11:15 uur.
 • een jaarcontact met intentie tot een vast dienstverband.
 • zeer goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. interne en externe training en opleidingen.
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld.
 • een netto reiskostenvergoeding voor het woon-werkverkeer van € 0,21 per kilometer.
 • een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 3% van je jaarsalaris incl. vakantiegeld. De bonus wordt gebaseerd op het bedrijfsresultaat en jouw persoonlijk functioneren.
 • goede pensioenregeling, 2/3 betaald door de werkgever.
 • een door ons betaalde ongevallenverzekering die ook buiten werktijd geldig is.

 

Spreekt de vacature Industrieel Spuiter jou aan? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Je kunt altijd even bellen of mailen met Arie den Hollander, contactpersoon voor deze vacature via +31621550941 of arie@raas.today.