Projectmanager E-Commerce

Als Projectmanager E-Commerce ben je verantwoordelijk voor de realisatie, het beheer en continue optimalisatie van een internationaal e-commerce platform voor de afval en recyclingsystemen van Terberg (TRRG). Het project is van strategisch niveau voor de organisatie en vergt goede verankering op tactisch en operationeel niveau. Je hebt een sterke regierol en werkt functioneel onder leiding van de commercieel directeur van TRRG. Daarbij stuur je de internationale e-commerce stuurgroep key users aan en werk je samen met e-commercegroepen per land.

Werkzaamheden:

  • In overleg met de directie bepaal je de e-commerce strategie en uitrol
  • Je vertaalt gestelde doelen in de technisch/functionele opzet van het e-commerce platform
  • Je vertaalt strategische, commerciële en organisatorische doelen in te volgen koers en acties van de e-commerce stuurgroep en werkgroepen
  • Daarbij stel je mijlpalen die je monitort en waarop je gericht acties onderneemt
  • Je houdt rekening met de verschillende IT-infrastructuur per land en zorg voor goede aansluiting
  • Draagvlak realiseren, enthousiasmeren, motiveren, kaders scheppen en regie houden zijn de kern van de functie


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een echte bruggenbouwer die met een commerciële blik het project, de techniek en de impact op de organisatie overziet. Je bent een bewezen kartrekker met veel intrinsieke drive die weet te enthousiasmeren en daarmee zowel externe partijen als de interne organisatie meekrijgt, zodat mijlpalen behaald worden. Je hebt ervaring in complexe IT-projecten die je tot een goed einde weet te brengen. Het meest belangrijke is dat je je sterk aangesproken voelt door de forse uitdaging en de waarde die je hiermee kan toevoegen voor de organisatie en de internationale klanten.

Wat bieden we jou?

Je krijgt je een afwisselende fulltimebaan van 38 uur per week in een gezond en ambitieus familiebedrijf dat in 2017 de winnaar was van de Award voor Family bedrijven in Nederland.
Je werkomgeving is dynamisch, qua organisatie en qua team. Je werkt met gemotiveerde collega’s in een prettige sfeer. Je salaris past bij deze functie en Terberg komt je tegemoet in vakgerichte studiekosten. We beginnen vroeg met werken, maar je bent op tijd klaar (Maandag t/m donderdag 7.30 – 16.30 en vrijdag 7.30 – 12.45). Het weekend begint dus al op vrijdagmiddag!
Overigens zijn andere werktijden uiteraard ook bespreekbaar.

Wie zijn wij?

Als onderdeel van de Terberg RosRoca Group (TRRG) richt Terberg Machines zich specifiek op de ontwikkeling en productie van huisvuil-inzamelsystemen. Terberg Machines is synoniem aan innovatie en kwalitatief hoogwaardige, robuuste en betrouwbare producten, geproduceerd volgens de hoogste normen en met gebruik van geavanceerde technologie en componenten. Onze containerbeladingssystemen, onder- en bovengrondse opslagsystemen en containerweeg- en identificatiesystemen worden wereldwijd gebruikt in de afvalinzamelingsindustrie. Strenge tests, zorgvuldig ontwerp en bewezen productietechnologie waarborgen de kwaliteit van de producten.


Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Arjan de Vogel, HR Manager, via advogel@terbergmachines.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

The Royal Warrant is the crown on 150 years of entrepreneurial sprit and hard work.