DIVISIES ROYAL TERBERG GROUP

RANGEER- & TERMINALTREKKERS

Terberg terminaltrekkers worden in meer dan 120 landen gebruikt. Deze voertuigen zijn een efficiënte optie voor het hanteren van aanhangers en wissellaadbakken. Het assortiment omvat rangeertrekkers, RoRo-trekkers, industriële trekkers en weg-/spoortrekkers. Deze worden gebruikt in havens, distributiecentra, zware industrie, rangeerterreinen, tunnelsites en luchthavens.

Terberg kondigde onlangs zijn nieuwe YT-serie aan, een multifunctioneel platform voor de toekomst dat alle drive opties ondersteunt (diesel stage V motoren, elektrische en - later - waterstofbrandstofcel).

Ga naar de website van Terberg Special Vehicles.

AFVAL & RECYCLING INZAMELSYSTEMEN

Terberg Environmental produceert en levert een breed scala aan innovatieve 'bodies' en systemen voor afvalinzameling (RCV), robuuste bakliften, ondergrondse afvalsystemen, zij- en voorladers, weeg- en identificatiehardware en een hele reeks andere afval en recycling inzamelingsapparatuur.

Wat uw vereisten voor inzameling van afval en recycling ook zijn, groot of klein, stad of platteland, Terberg RosRoca Group heeft de ideale oplossing voor uw organisatie.

Ga naar de website van Terberg Environmental

TRUCK MODIFICATIE

Terberg Techniek is van oudsher gespecialiseerd in het verlengen of inkorten van chassis. Indien nodig worden aandrijflijnen aangepast, lucht, hydraulica of elektra verlegd en zo nodig componenten verplaatst.

Terberg Techniek is eveneens actief in de ombouw van machines in de bouw van diesel naar elektrisch en waterstof. Terberg heeft hiervoor een E-Powerpack (E-PTO) ontwikkeld voor o.a. betonmixers en een waterstof oplossing voor mobiele graafmachines.

Ga naar de website van Terberg Techniek

MEENEEM VORKHEFTRUCKS

Kinglifter meeneem vorkheftrucks helpen de bezorgingsoperaties efficiënter te maken. Ze zijn verkrijgbaar met een capaciteit van 1,5 of 2,5 ton, met einde- of zijlading en met één- of driewielaandrijving. Door hun lage gewicht kunnen ze werken in omgevingen waar conventionele vorkheftrucks niet kunnen worden gebruikt.

Ga naar de website van Kinglifter