Lead Engineer

Locatie: IJsselstein

Wat ga je doen?

Als Lead engineer vervul je een cruciale rol bij de productontwikkeling én bij het realiseren van klant specifieke aanpassingen. Bij Terberg heb je dagelijks te maken met vele disciplines van voertuigontwikkeling; ontwerp van elektrische- en hydraulische systemen, chassis-constructies, vormdelen, cabine-ontwerp en FEA-berekeningen. Bij de grotere projecten doen we een beroep op je brede technische voertuigkennis, je maakt dan de vertaalslag van functie-eis naar ontwerp. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden -construeren en tekenen- ben je veel in contact met het team CAD-engineers. Jij bent nauw betrokken bij de validatie van het ontwerp tijdens de fases van prototypebouw, testen en de assemblage. We werken met hightech programma’s en hebben vaak de nieuwste versies.

Wat breng je mee? 

Een afgeronde technische HTS-opleiding in de autotechniek of de werktuigbouw en minimaal drie jaar ervaring met constructief 3D-ontwerp (voorkeur voor Creo) in de mobiele techniek zoals trailerbouw, bouwvoertuigen of landbouwmechanisatie. Bekendheid met (seriematige) productietechnieken voor plaatbewerking zoals lassen, snijden, zetten en overige machinale bewerkingen is een voorwaarde. Kennis van (aandrijf)hydraulica en voertuig elektronica is een sterke pré. Uiteraard heb je goede kennis van de Engelse en Duits, in woord en geschrift. Uiteraard kun je werken met MS Office pakketten.

Wie ben je? 

Onze toekomstige collega moet interesse hebben in het constructief ontwerpen van voertuigtechniek. Je werkt in een zeer gevarieerd team van 10 engineers met een grote diversiteit aan kennis. Een flexibele instelling, een proactieve houding en een hands-on-mentaliteit helpen daarbij. Deze functie vraagt om iemand met zelfvertrouwen, een kritische blik en een analytisch denkvermogen. Daarnaast heb je sterke communicatieve vaardigheden.

Als collega van Terberg Kinglifter krijg je een zelfstandige baan met ruimte om jouw ondernemende kwaliteiten tot zijn recht te laten komen. Trainingen horen bij deze ontwikkeling. Ons team van vakmensen is klein en collegiaal met een aangename en open werksfeer. Je kunt op termijn zeker doorgroeien, als je dat wil.

Over Terberg

Royal Terberg Group is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen en systemen voor havens, logistiek en afvalinzameling. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen. Vanuit onze kernwaarden richten we ons op duurzame groei en innovatie, waardoor wij al meer dan 150 jaar succesvol zijn. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat toekomstige generaties het succes voort kunnen zetten. Terberg Kinglifter is gespecialiseerd in het het ontwikkelen en repareren van meeneemheftrucks. 

Is dit jouw baan?

Laat het ons weten, door een e-mail met je CV en motivatie te sturen naar Reinier Schuurman, Manager Engineering. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel.

Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je Reinier Schuurman (Manager Engineering) bellen op 06-42514337.

SOLLICITEREN?

Let op: alle informatie die je verstrekt, wordt uitsluitend door Terberg Group of onze dochterondernemingen gebruikt en alleen met betrekking tot het selectieproces voor de vacature. Jouw gegevens worden na twee maanden van onze servers verwijderd