Allround Prototype-Bouw Monteur

Locatie: Benschop

Ter versterking van de afdeling Engineering zoekt Terberg Benschop een allround prototype-bouw monteur.


Wat ga je doen?

Als prototype-bouw monteur bouw je de eerste voertuigen die ontwikkeld en/of gemodificeerd zijn. In overleg met de project engineers creëer je oplossingen voor allerhande zaken die in de praktijk bepaald worden.

Je valideert het ontwerp en denkt actief mee over het ontwerp van systemen, componenten of technische

oplossingen. Je bouwt en test hydraulische-, elektrische- als luchtsystemen. Er vinden veel ontwikkelingen plaats op het gebied van elektrische voertuigen (EV) die zelfstandig ontwikkeld worden. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het prepareren van voertuigen voor testdoeleinden of keuringen.

 

6 redenen waarom dit iets voor jou is

1.   Jouw hart gaat sneller kloppen als het om Techniek gaat

2.   Je werkt en denkt op MTS-niveau (minimaal MBO-3) in bijvoorbeeld voertuigtechniek,  landbouwmechanisatie of werktuigbouwkunde.

3.   Van nature denk je in oplossingen en niet in problemen

4.   Je hebt een brede kennis op het gebied lassen en metaalbewerking en/of van hydrauliek-, elektrische en luchtsystemen. Dit is een pré.

5.   Je hebt een grote doses verantwoordelijkheid en werkmentaliteit

6.   Je hebt enkele jaren ervaring als allround service of assemblage monteur

 

 

Dit krijg je:                                    

  • De kans om te werken met unieke hightech voertuigen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Vele opleidings- en doorgroeimogelijkheden via Terberg Academy
  • De prettige sfeer van een familiebedrijf die je uitdaagt om mee te denken en luistert naar ideeën
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO KleinmetaalOver Terberg

Terberg Special Vehicles is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen, en dat al meer dan 150 jaar! Innovatie is onze kracht en duurzaamheid ons antwoord. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat toekomstige generaties het succes voort kunnen zetten.

 

Is dit jouw droombaan?

Stuur jouw motivatie en CV per mail naar personeelszaken@terbergbenschop.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Gerard de Bruin, via 0348 45 92 11.

De speciale voertuigen van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen. Je komt ze tegen op de weg, in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. Terberg is innovatief en zet de trend in haar nichemarkt. Door continu goed in te spelen op de vraag van onze klanten slaagt Terberg erin voertuigen van de hoogste kwaliteit en met de beste eigenschappen en prestaties te leveren. Bij de Terberg Group werken wereldwijd meer dan 3000 medewerkers.