Software tester

Locatie:Benschop

Terberg Special Vehicles is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen, en dat al meer dan 150 jaar! Innovatie is onze kracht en duurzaamheid ons antwoord. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat ook toekomstige generaties een goed leven kunnen hebben op onze planeet.

 

Het team System & Software engineering is verantwoordelijk voor de software en systeemintegratie van de Terberg voertuigen. Ter versterking van dit team zijn wij op zoek naar een Software tester die de kwaliteit van de complexe voertuig software in beeld brengt door middel van testen.

 

Wat ga je doen?

Ben jij de nauwkeurige en analytische Software Tester die ons team wil versterken? Wij zoeken een professional die kritisch kijkt naar de kwaliteit van onze voertuigsoftware. Onze projecten zijn divers en omvatten voertuigen van 8,5 tot 375 ton. Als lid van ons dynamische team ben je vanaf het begin betrokken bij elk project en werk je actief mee aan de documentatie.


Jouw rol is cruciaal: je ontwikkelt testcases op basis van requirements en systeemdocumentatie. Hierbij test je niet alleen de functionaliteit, maar denk je ook aan mogelijke misbruikscenario's. Je voert deze testcases zelfstandig uit op onze geavanceerde voertuigen op ons eigen testterrein en analyseert de resultaten grondig.
Jij bent de laatste schakel in het proces; jouw goedkeuring is essentieel voordat onze software naar de klant gaat.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Reviewen van requirements
  • Opstellen van test cases gebaseerd op documentatie
  • Uitvoeren van testen op fysieke producten
  • Communiceren van testresultaten en bevindingen naar collega’s
  • Standvastig en duidelijk rapporteren tijdens het ontwikkelproces

 

Wie ben je en wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal een technische HBO achtergrond met bij voorkeur ervaring binnen de automotive sector
  • Je hebt kennis over het definiëren van test cases aan de hand van requirements
  • Je zet voor jezelf een doel en werkt zelfstandig hier naar toe
  • Je kunt je snel aanpassen aan wisselende werkzaamheden
  • Je draagt graag bij aan een gezamenlijk resultaat

 

Wat bieden wij jou?

Een belangrijke rol in een professioneel team bij één van de belangrijkste en grootste maakbedrijven van Nederland. Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan hoort een goed salaris. Wij vinden het belangrijk dat je vakinhoudelijk bijblijft en ondersteunen je dan ook met diverse opleidingen en trainingen.

Wist je dat Terberg Benschop dit jaar 150 jaar bestaat en onlangs het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!

 

Is dit jouw baan?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Lex Spoor, Teamlead software testing via ons algemene nummer (0348) 45 92 11, of Diederik Stratenus (Senior Recruiter a.i.) via 06 51491205.

 

Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.