Service Manager Terberg Techniek

De Service Manager is verantwoordelijk voor het Service Team en legt verantwoording af aan de eindverantwoordelijke van de afdeling Engineering. Om goede service te kunnen verlenen werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Engineering, Verkoop en Logistiek. Je bent medeverantwoordelijk voor de technische support aan onze nationale en internationale klanten. Het bezoeken van deze klanten maakt ook onderdeel uit van de werkzaamheden. Je verzorgt de planning en coördinatie van de service werkzaamheden en analyseert service verzoeken en garantieclaims.  Je bespreekt de conclusies met de interne organisatie, met als doel het verder ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten. Tevens verzorg je trainingsprogramma's en tweedelijns support zodat klanten zelfstandig reparaties en onderhoud aan de omgebouwde voertuigen kunnen verrichten.  Het realiseren van hoge klanttevredenheid, en het structureren van service informatie is continue je streven.

Jouw profiel

 • HTS Werktuigbouwkunde/Automotive of vergelijkbaar met aantoonbare werkervaring
 • Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren ervaring bij een opbouwfabrikant, carrosseriebedrijf of in de bedrijfswagenbranche (bijv. in een aftersales functie, coördinerende functie of als werkvoorbereider)
 • Naast kennis van mechanica en hydrauliek, beschik je bij voorkeur ook over kennis van pneumatiek en elektra.
 • Je beschikt over probleemoplossend vermogen en je behoudt het overzicht in een hectische omgeving waarbij continue diverse projecten gelijktijdig doorlopen
 • Goede basiskennis van Engels en Duits
 • Kennis van ERP Systemen (bij voorkeur Microsoft Dynamics) is een pré.

Daarnaast ben je leergierig, enthousiast en servicegericht. Je werkt accuraat, bent goed in staat om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag in teamverband. Tot slot heb je geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ en ben je flexibel.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie bij een gerenommeerd Koninklijk Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat. Behalve uitdagend werk en leuke collega’s bieden wij je ook:

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een 38-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Een goede pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot interne doorgroei
 • Diverse collectiviteitsregelingen
 • Actieve personeelsvereniging

Wie zijn wij?

Terberg Techniek is een onderdeel van de Terberg Group en richt zich specifiek op het werkgebied van voertuigmodificatie, mining, speciale projecten, service en schadeherstel. Terberg Techniek is gespecialiseerd in klantgerichte voertuig-oplossingen en -aanpassingen. Daarbij staat dienstbaarheid hoog in het vaandel, het luisteren naar de klant is prioriteit nummer één, nuchter adviseren is ons devies, te allen tijde beschikbaar zijn en resultaatgericht werken ons streven. Onze producten worden wereldwijd ingezet door onze klanten. Voor onze vestiging in IJsselstein zijn wij op zoek naar een Service Manager.


Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar de HR afdeling via hr@terbergtechniek.nl

Voor meer informatie kun je ook eerst telefonisch contact opnemen met Guido Schoeman, Hoofd Ontwikkeling, bereikbaar via telefoonnummer 06 – 51 55 98 71.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

The Royal Warrant is the crown on 150 years of entrepreneurial spirit and hard work.