Office Manager (Junior)

Locatie: Benschop

Terberg Tractors Nederland is op zoek naar een fulltime (38 uur) Office Manager (Junior).

Wat ga je doen?

Als Office Manager (Junior) ben je het visitekaartje van Terberg Tractors Nederland B.V. Je begeleidt klanten en verzorgt de uitleg van onze bedrijfsrichtlijnen. Je pakt zelfstandig de correspondentie, telefoon- en e-mailverkeer op en je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van onze kantoorbenodigdheden. Je hebt een ondersteunde rol bij administratieve werkzaamheden van onze afdelingen en de interne communicatie. Ook houd je de social media van Terberg Tractors Nederland B.V. bij en plaatst zo nu en dan een post.

 

Wie ben je en wat breng je mee? 

  • Je hebt MBO+ denk- en werkniveau
  • Je hebt een klantgerichte houding
  • Goede kennis van het MS Office pakket
  • Affiniteit met Social Media
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift)


Wie ben je? 
         

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Gestructureerd en accuraat
  • Communicatief vaardig
  • Commercieel
  • Proactief
  • Teamplayer


Wat bieden wij jou?

Een mooie en uitdagende functie binnen onze snel groeiende organisatie, waarbij je een actieve bijdrage levert aan verbeterprocessen en een fundament legt voor unieke doorgroeimogelijkheden. Wij bieden binnen ons team zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Kleinmetaal. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg gaan ondersteunen.

 

Wist je dat de Terberg Group 153 jaar bestaat en in 2019 het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!


Is dit jouw baan?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar hr@terbergtractors.nl. Voeg je motivatie en CV bij. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Johan Bood, General Manager Terberg Tractors Nederland via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.


De speciale voertuigen van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen. Je komt ze tegen op de weg, in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. Terberg is innovatief en zet de trend in haar nichemarkt. Door continu goed in te spelen op de vraag van onze klanten slaagt Terberg erin voertuigen van de hoogste kwaliteit en met de beste eigenschappen en prestaties te leveren. Bij de Royal Terberg Group werken wereldwijd meer dan 2900 medewerkers.

 

The Royal Warrant is the crown on 150 years of entrepreneurial spirit and hard work.